Mødetid, Mødetid Og Mødetid

Den allervigtigste regel, når du checker ind, er, at du gør det i tide - hvis ikke kan din billet umiddelbart miste sin værdi, og du må købe en ny. For at undgå passagerer som kommer for sent til flyet, angiver flyselskaberne en tidsfrist for, hvornår du senest skal møde op i lufthavnen og checke ind.

Din mødetid, som normalt fremgår af rejseplanen eller billettens omslag, kan på udenrigsafgange være fra 50 min til flere timer før flyafgang. Tidspunktet fastsættes på baggrund af lufthavnens størrelse og kompleksitet, herunder hvor lang tid din bagage skal bruge på at blive ekspederet til rette fly.

Det er altid tilrådeligt at overholde selskabernes officielle mødetider. Som regel sker der ingenting, hvis du overskrider din mødetid lidt - men pas på: Alle flyselskaber anvender nogle interne tidsfrister for, hvornår en passager senest kan checke ind. Overskrider du denne tidsfrist, er det meget sandsynligt, at personalet afviser dig. Ikke af uvilje men fordi check-in computerne er programmeret til at lukke ned på et bestemt tidspunkt før en flyafgang.

© Copyright 2008 Rejser.Net ApS