Flyrejser - Ombordstigning på flyveren

I mindre lufthavne bliver der som regel kaldt til ombordstigning via lufthavnens højtalersystem. I store lufthavne er det uhensigtsmæssigt, idet lufthavnen ville blive et inferno af opkald på travle tider af dagen, når mange fly afgår samtidigt. Derfor bør du altid holde dig orienteret via lufthavnens informationsskærme.

Informationstavler

I enher lufthavn er der informationstavler med oplysninger om kommende flyafgange. Læs mere om disse informationstavler og lær at forstå dem her på Rejser.Net

Mødetid kontra afrejsetid

Som regel er der stor forskel på hvornår den rejsene skal møde frem i lufthavnen contra hvornår den rejsenes fly afgår fra lufthavnen.

Hvad sker der i gaten?

I lufthavnens gate foregår der mange forskellige ting - læse mere information herom i dette afsnit af Rejser.Net

For meget håndbagage

Hvad sker der hvos den rejsende medbringer for meget håndbaggage - hvor meget håndbaggage må man egentligt have med sig ombord på flyet?

Flere passagerer end sæder

Hvis der til den pågældende flyafgang er booket flere passagere ind end der er sæder kan alle ikke umiddelbart komme med det pågældende fly. Læs mere om denne problemstilling og mulige løsninger her.

Tabt boardingpass

Hvis du taber dit bordingpass er du i problemer og vil formentligt få sværet ved at komme med den pågældende flyafgang. Læs mere om denne problemstilling her på Rejser.Net

© Copyright 2008 Rejser.Net ApS