Afbestillingsforsikring

Er en mulighed, hvis du rejser på billige billetter, der i kraft af restriktioner mister gyldighed, hvis du ikke møder op til afgang. Forudsætningen for erstatning er, at du eller en rejsepartner (skal være booket i samme reservation) forhindres i fremmøde grundet sygdom. Som dokumentation kræves efterfølgende en lægeerklæring. En afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med bestilling af billetten og koster typisk 5% af billettens pris, eksklusive diverse skatter og afgifter.

Forsikringsparadoks
Hvis du før en rejse føler dig lidt syg, men alligevel vælger ikke at gøre brug af din afbestillingsforsikring med forventning om snarlig bedring - kan du komme i klemme med din sygeforsikring, som ikke dækker hvis du var "syg inden afrejse".

Forsikringsselskaberne er godt klar over denne problematik, derfor ring til dit selskab, hvis du kommer i den situation og spørg til deres politik på området.

TIP: Hvis du i en periode forventer en del rejser, er du ofte bedre tjent med en Årsrejseforsikring som dækker rejser op til en måneds varighed, i en hvilken som helst periode på 12 måneder.

LINK: Mobil Telefoni på udlandsrejsen

TIP: Via mobilens telefonsvarer kan du henvise alle der ringer til at kontakte dig via SMS som ofte er en billigere løsning.
© Copyright 2008 Rejser.Net ApS