Pakketips til Håndbagagage

I håndbagagen skal du opbevare alle effekter og dokumenter, som er vigtige. Ud over pas, flybilletter og penge skal du især huske medicin og nøgler. Da flyrejser kan byde på uventede lange ventetider i forbindelse med trafikale uregelmæssigheder, er det i håndbagagen, du skal pakke spil, bøger samt andet til tidsfordriv. Husk at pakke toilettaske samt et minimum af skiftetøj, så du er dækket ind, hvis din kuffert er forsinket.

Erfarne flypassagerer rejser ofte kun med håndbagage - hvis det er en mulighed, er fordelene klare. Dels sparer du tiden med at skulle vente på bagagen efter ankomst, dels har du mulighed for at skifte fly uden at være bundet af, at du har bagage checket ind, forudsat at din billet er fleksibel. Ifølge internationale sikkerhedsregler skal flyselskabet nægte dig transport, hvis du har bagage checket ind på et andet fly, end det du forsøger at komme med.

TIP: Medbring flyselskabets fartplan i håndbagagen. Hvis dit fly bliver forsinket, har du selv et overblik over mulige alternative ruter, som du eventuelt kan anmode om at blive booket om til.
© Copyright 2008 Rejser.Net ApS